Om Humor i Lund

Välkommen till HumoriLund – ett förhoppningsvis återkommande bidrag till både tradition och utveckling av den mångfacetterade humorn i Lund med omnejd.

Ett av Lundahumorns grundläggande koncept är just det lekfulla skapandet (och genomförande) av en mängd olika mer eller mindre officiella aktiviteter – Lundakarnevalen, revyer, spex, standup, manifestationer, monument, provokationer med mera.

Här blandas totala noviser med erfarna skribenter och producenter.

Den galna lekfulla kreativiteten är ett underbart verktyg. Alla företag och organisationer borde införa obligatoriska moment där man utmanar medarbetarnas lekfulla sidor! De som förstår att detta både direkt och indirekt påverkar medarbetarnas arbetsglädje och därmed produktivitet, brukar inte ha några problem att fortsätta att utveckla sitt företag eller organisation.

Den uttalade målsättningen för HumoriLund att roa alla de som på ett eller annat sätt tar del av Lundahumorns olika aspekter. Vi kommer att både blicka framåt och bakåt genom att lyfta fram allt det nya och ge valda smakprov av det gamla. Personer, platser, händelser och inte minst ett kalendarium över kommande attraktioner.

Redaktionen HumoriLund